eldskål tunis
Eldskål TUNIS
1.740 kr2.110 kr Välj ett alternativ
Varumärke:Cook King

Eldskål TUNIS

1.740 kr2.110 kr

Eldskål Tunis – värme från sydöst

Med eldskål Tunis kommer utevistelse på kyliga dagar bli mycket trevligare. Det är det perfekta tillskottet för alla som gillar att vara utomhus.

Tack vare handtagen som är svetsade på båda sidorna av skålen kan den enkelt flyttas. Tunis´s enkel och stilren design matchar alla miljöer. Det kan aldrig bli fel, vart du än placerar den.

Köptips
Komplettera gärna med en rund lock till eldskål eller rund lock med kant till eldskål som gör att du kan lämna eldskålen fast det är glöd i. Du kan även förvandla eldskålen till en trevlig vedeldat grill med ett grillgaller i råstål grillgaller i rostfritt stål eller varför inte med ett stekplatta som finns i olika varianter.

Tunis finns i flera storlekar.

Fri frakt till DHL ombud i hela Sverige

  • Snabba leveranser på lagervaror
  • 14-dagars ångerrätt *
  • Säker betalning

Eldskål eller grill? Båda.

Du kan använda eldskålen som grill med grillgaller eller stekplatta. Finns som tillbehör.

Köp gärna en lock för säkerhetens skull.

Hand Made – Best Quality

Detaljerade finish och en stor skål av tjockt stål. Hela strukturen är mycket stabil och fast. Alla element har svetsats till varandra och som ett resultat av det har en otroligt stabil produkt skapats.

Mått & Material
Diameter: 60 – 70 – 80 cm
Total diameter: 70 – 80 – 90 cm
Höjd: 20 – 20 – 20 cm
Vikt: 8 – 9 – 10 kg

Material: Råstål
Tjocklek: 2 mm

Råstål
När råstål rostar bildas en oxidfilm. Om luftfuktigheten är under 60% rostar inte råstål förutsatt att det inte har en förorenad yta. Temperatur inverkar även på korrosion, t.ex. om temperaturen är 7 °C över utomhustemperaturen rostar ej råstål.