marschallkorg skurusundet
Marschallkorg SKURUSUNDET
Varumärke:Vrakberget

Marschallkorg SKURUSUNDET

580 kr

Marschallhållare i Cortenstål

En rustik och fyrkantig marschallhållare att använda året om. Marschallkorg Skurusundet är tillverkad i cortenstål och är avsedd för utomhusbruk.

Produkten kan även användas som en liten eldkorg. Ljuset från elden skapar då en vacker och stämningsfull känsla i trädgården.

För dig som gillar matlagning utomhus kan även ställa en stekpanna ovanpå produkten och laga mat över elden eller bara att du grillar korv över elden.
Du gör det som passar dig och dina behov bäst helt enkelt.

Formgiven, designad och tillverkad i Stockholm.

Levereras med icke påbörjad till lätt påbörjad rostning.
Varje marschallkorg utvecklar en helt unik patina som som drar åt en rödbrun ton. Den roströda patinan tillför en rustik, naturlig och dramatisk visuell effekt på uteplatsen eller i trädgården.

Vill du ha en större eldkorg hittar du flera andra modeller här

Leverans 2-3 dagar

Fri frakt till DHL ombud i hela Sverige

  • Snabba leveranser på lagervaror
  • 14-dagars ångerrätt *
  • Säker betalning

Mått:
Bredd: 15 cm
Djup: 15 cm
Höjd: 20 cm

Tillverkningsland: Sverige

Om Cortenstål
Cortenstål rostar och då bildas ett tätt oxidskikt, en fin patina på ytan. Skiktet bromsar fukt att tränga in och orsaka vidare korrosion och produkten rostar därmed inte sönder.

Cortenstålets färg påverkas av lokalt klimat och patineringsålder och det karaktäriseras av sin vackra och unika färgskiftning, bland annat från grå och varmt orangebrun, till rödbrun och mörkare brun.

Cortenstål kräver inte något speciellt underhåll utan kan stå ute hela året. Var medveten om att marschallkorgen “fäller” rost.