terrassvärmare vento med bakugn och dubbelglas
Terrassvärmare VENTO med bakugn
Varumärke:Cook King

Terrassvärmare VENTO med bakugn

17.900 kr

Förena nytta med nöje

Terrassvärmare / Trädgårskamin VENTO med bakugn och dörrar med värmebeständigt dubbelglas som ger fri sikt över lågorna.

Tack vare sin massiva konstruktion av tjock plåt värms kaminen snabbt upp till höga temperaturer och utstrålar värme till omgivningen. Konstruktionen är mycket stabil och stark.

I den övre kammaren av kaminen finns en ugn för bakning av rätter. En termometer är installerad i ugnsluckan som gör det möjligt att se baktemperaturen. Bakugnen är klädd med lerstenar, vilket gör det möjligt att baka inte bara bröd eller pizza utan även många andra rätter som fisk, stek, kakor eller grönsaker. Rätter som bakas i den vedeldade ugnen absorberar doften av det brinnande veden, vilket berikar smaken och aromen av de tillagade rätterna.

Inuti brännkammaren finns tre nivå som du kan använda för grillgaller eller bakplåt. Att kunna justera höjden underlättar avsevärt temperaturkontrollen av rätterna som tillagas.

Kaminen är försedd med en skorsten. Kaminens nedre del kan användas för vedförvaring. En ytterligare fördel med kaminen är den avtagbara asklådan som gör det lättare att rengöra ugnens eldstad från aska.

Tips! Köp till Ventos egen Grillplåt och / eller Bakplåt.

Vento skickas som Schenker Hemleverans till din dörr.

Leverans 7-10 dagar

Fri frakt till DHL ombud i hela Sverige

  • Snabba leveranser på lagervaror
  • 14-dagars ångerrätt *
  • Säker betalning

Mått & Material
Bredd: 50 cm
Djup: 43 cm
Total höjd: 150 cm
Vikt: 54 kg

Bakugnsmått:
Bredd: 45 cm
Höjd: 16 cm

Brännkammarmått:
Bredd: 45 cm
Höjd: 25 cm

Rökrör diameter: Ø 15 cm
Rökrör längd: 50 cm

Material: Råstål
Materialtjocklek: 1,5 mm

Om råstål
När råstål rostar bildas en oxidfilm. Om luftfuktigheten är under 60% rostar inte råstål förutsatt att det inte har en förorenad yta. Temperatur inverkar även på korrosion, t.ex. om temperaturen är 7 °C över utomhustemperaturen rostar ej råstål.