verm grill v80
Vermgrillen V80
Varumärke:Verm

Vermgrillen V80

26.200 kr

Minimalistisk design för social och kreativ matlagning

Verm V80 byggd för att vara mittpunkten i din trädgård eller i ditt utekök.

V80 har ett 80×80 cm stort stekbord i kolstål med ett grillgaller i mitten för att möjliggöra stekning och grillning samtidigt.

Med den kvadratiska formen skapar du enkelt flera värmezoner beroende på hur du placerar veden eller kolen vilket är perfekt för olika typer av råvaror och matlagningssätt samtidigt.

Med grillgallret i mitten kan du grilla eller laga mat direkt över glöd eller eld samtidigt som du steker på stekbordet. Stekbordet fungerar även utmärkt för kastruller och stekpannor om du vill koka eller exempelvis woka. Med förhöjningen ”The Rack” får du dessutom ytterligare möjligheter att laga mat på en nivå till.

Bakom träfronten, som är Shou-sugi-ban behandlad av Enskede snickeri för att tåla värme och väder, döljer sig en asklåda som du enkelt kan ta ut för att tömma ur askan.

V80 har även ett luftspjäll i botten av eldtråget där du kan justera luftflödet till grillen med en spak framtill ovanför asklådan.

Foten och grilltråget är tillverkade i cortenstål som rostar vackert och ger varje grill en unik karaktär och patina över tid.

Grillgaller ”The Rack” ingår.

Leverans 10 dagar

Fri frakt till DHL ombud i hela Sverige

  • Snabba leveranser på lagervaror
  • 14-dagars ångerrätt *
  • Säker betalning

Mått
Höjd: 90 cm
Bredd: 80 x 80cm
Vikt: ~120 kg

Material
– Fot, låda och eldtråg: Cortenstål
– Stekbord och grillgaller:  10mm kolstål

Om Vermgrillen
Alla grillar tillverkas i vår verkstad söder om Stockholm med högkvalitativt stål från SSAB och kärnfuru från Västerbotten.
Shou Sugi-ban behandlat av Enskede Snickeri.

Alla Vermgrillar är tillverkade för att hålla hela livet, förgylla din trädgård året runt och kräva minimalt med underhåll.

Ladda ner:
– VERM V80 Manual.pdf